Ahir, finalment, vaig assolir l'objectiu de tenir un mínim d'una foto per a cadascun dels 366 dies del calendari. El meu agraïment a tots els que heu donat suport material o moral a aquest projecte o que, simplement, us n'heu interessat.

Quan vaig començar l'agost del 2004 a Sant Sebastià, semblava un impossible però ara ja és una realitat. Gairebé 1600 cronovies d'unes 900 poblacions de 45 països dels cinc continents. Encara manca informar què es commemora en moltes dates però això ja tindrà un altre ritme. Aniré incorporant les imatges que m'arribin i deixaré de cercar-ne de noves tret de les 47 que em falten per completar el segon, i darrer repte, que és el d'obtenir les 418 cronovies catalanes.

Más de 1900 fotos de cronovías de las 366 fechas del callendario. Cada cronovía tiene su enlace a Google Maps para mostrar la ubicación exacta y en cada fecha se explica -si se ha llegado a obtener- el porqué de la conmemoración de la placa. Asimismo, también incorpora calles con nombres de meses, de días de la semana y de estaciones del año. Otra particularidad es que están todas las de Cataluña. Las bases de datos de calles de Cataluña del INE y del ICGC sirvieron de punto de partida para su consecución. Las pocas que faltan o bien no tienen placa, o son de las nuevas referidas al 1-O pendientes de fotografiar.

CRONOVIES

En aquest blog hi trobem informació quantificada de les cronovies. Per procedència, per dates, per efemèrides i per col·laboradors. A més, de les cronovies de Catalunya, d'Espanya, d'Argentina, de França i de Portugal es mostra una anàlisi més detallada del que hi consta incorporat. (les dades del gràfic són del maig de 2015)

CENS CRONOVIARI