Avui, 15 d'abril, el Parlament de Catalunya ha oficialitzat la creació de la 42a comarca del país. Cronovies s'hi adapta des del primer dia i, per tant, ja hem fet el canvi corresponent. De les deu poblacions de la comarca, només Moià té una cronovia: la del carrer Onze de Setembre. Fins ara, assignada al Bages, passa doncs a ser la primera del Moianès. Moià en tenia una altra anys enrere: l'actual carrer Miquel Martí i Pol fou en temps de la dictadura el carrer 29 de gener. Estarem atents si el consistori d'alguna de les noves poblacions moianeses  Moià, Castellterçol, Castellcir, Sant Quirze Safaja, Calders, Monistrol de Calders, Santa Maria d'Oló, l'Estany, Granera i Collsuspina assigna alguna via a la data, commemorant aquest fet o al 22 de març que va ser quan els seus habitants van votar amb un 80% a favor aquesta decisió.

Anàlisi Cronovies

Aquí hi consultareu totes les dades relatives a la quantitat de cronovies distribuïdes per països, ciutats, dates, efemèrides, col·laboradors, ...

Dades estadístiques

Web Cronovies

Un calendari fet amb fotos de plaques de carrer que porten nom de data. És una col·lecció oberta a tothom que hi vulgui participar i, alhora, en pot gaudir. Tots els dies de l'any tenen un mínim d'una foto.

El "carrendari"