Per què la població Dieciséis de Julio no figura al Cronovies?

En alguns països hi ha diverses poblacions o entitats supra-poblacionals amb nom de data. A l’Argentina, que conegui, hi ha el partido Tres de Febrero (partido de la província de Buenos Aires) i les poblacions Dieciséis de Julio (partido de Azul, província de Buenos Aires) i Nueve de Abril (partido de Esteban Echeverría, província de Buenos Aires).

Com que en el web, a banda de dates senceres, també considerem carrers de nom de mes, any, dies de la setmana, estacions, ... no ens hem d’oblidar de la població Villa de Mayo (partido de Malvinas Argentinas, província de Buenos Aires).

Cap d’aquests indrets -poblacions i partidos- estan inclosos al Cronovies per raons estrictament tècniques i és per això que hem pensat dedicar-li aquesta ressenya. S’haurien de considerar noves subdivisions, per a l’anàlisi que se’n fa, però la pàgina web no està preparada.

Es mostren un parell de fotos del llocs esmentats.

 20170820 145734

m111109 0005 Villa de Mayo Calle

Más de 1900 fotos de cronovías de las 366 fechas del callendario. Cada cronovía tiene su enlace a Google Maps para mostrar la ubicación exacta y en cada fecha se explica -si se ha llegado a obtener- el porqué de la conmemoración de la placa. Asimismo, también incorpora calles con nombres de meses, de días de la semana y de estaciones del año. Otra particularidad es que están todas las de Cataluña. Las bases de datos de calles de Cataluña del INE y del ICGC sirvieron de punto de partida para su consecución. Las pocas que faltan o bien no tienen placa, o son de las nuevas referidas al 1-O pendientes de fotografiar.

CRONOVIES

En aquest blog hi trobem informació quantificada de les cronovies. Per procedència, per dates, per efemèrides i per col·laboradors. A més, de les cronovies de Catalunya, d'Espanya, d'Argentina, de França i de Portugal es mostra una anàlisi més detallada del que hi consta incorporat. (les dades del gràfic són del maig de 2015)

CENS CRONOVIARI