Cronovies (les plaques)

Més de 2000 fotos de cronovies de les 366 dates del carrendari. Cada cronovia té el seu enllaç a Google Maps per mostrar la ubicació exacte i en cada data s’explica -si s'ha arribat a obtenir- el perquè de la commemoració de la placa. Alhora, també incorpora carrers amb noms de mesos, de dies de la setmana i d’estacions de l’any. Una altra particularitat és que hi són totes les de Catalunya. Les bases de dades de carrers de Catalunya de l’INE i de l’ICGC van servir de punt de partida per a la seva consecució. Les poques que hi falten o bé no tenen placa, o són de les noves referides a l’1-O pendents de fotografiar.

CRONOVIES

Cronovies estadístic

En aquest blog hi trobem informació quantificada de les cronovies. Per procedència, per dates, per efemèrides i per col·laboradors. A més, de les cronovies de Catalunya, d'Espanya, d'Argentina, de França i de Portugal es mostra una anàlisi més detallada del que hi consta incorporat. (les dades del gràfic són del maig de 2015)

CENS CRONOVIARI

PuntCAT i Cronovies

La Fundació .cat ha estat premiada enguany amb la Creu de Sant Jordi en reconeixement a la seva tasca de promoció del domini .cat Cronovies va adoptar aquest domini ara ja fa més de 12 anys. Us expliquem com va néixer Cronovies en aquesta recent entrevista a les pàgines de la Fundació.

Fundació .CAT i Cronovies