Aquest web va ser triat finalista dels Premis Blocs Catalunya 2009 en l'apartat de Blocs personals. El guanyador va ser el bloc "La volta dels 25" del periodista Marc Serena. L'acte del lliurament dels premis es va realitzar a Vic el proppassat dia 2.


Els altres finalistes de blocs personals
- Des de la terra del paper de l'escriptor Joan Pinyol
- Des d'on neixen tots els somnis de l'Assumpta de Tàrrega (no s'actualitza des de abril de 2010)
- El meu llogaret de la Cristina Guzman d'Aldaia
- Graellsbloc de la família Graells i Roca
- In varietate concordia d'en Ferran, periodista
- La cuina vermella de gent del Vallès (no actualitzada des de gener de 2010)
- La volta dels 25 del periodista Marc Serena guanyador del Travel Blog Awards 2009 i dels recents Premis Blocs Catalunya 2009
- Verba docent del periodista Germà Capdevila director del Catalonia Today
- Vilapou, músic de cobla i caçador d'escales

Más de 1900 fotos de cronovías de las 366 fechas del callendario. Cada cronovía tiene su enlace a Google Maps para mostrar la ubicación exacta y en cada fecha se explica -si se ha llegado a obtener- el porqué de la conmemoración de la placa. Asimismo, también incorpora calles con nombres de meses, de días de la semana y de estaciones del año. Otra particularidad es que están todas las de Cataluña. Las bases de datos de calles de Cataluña del INE y del ICGC sirvieron de punto de partida para su consecución. Las pocas que faltan o bien no tienen placa, o son de las nuevas referidas al 1-O pendientes de fotografiar.

CRONOVIES

En aquest blog hi trobem informació quantificada de les cronovies. Per procedència, per dates, per efemèrides i per col·laboradors. A més, de les cronovies de Catalunya, d'Espanya, d'Argentina, de França i de Portugal es mostra una anàlisi més detallada del que hi consta incorporat. (les dades del gràfic són del maig de 2015)

CENS CRONOVIARI