Aquest web va ser triat finalista dels Premis Blocs Catalunya 2009 en l'apartat de Blocs personals. El guanyador va ser el bloc "La volta dels 25" del periodista Marc Serena. L'acte del lliurament dels premis es va realitzar a Vic el proppassat dia 2.


Els altres finalistes de blocs personals
- Des de la terra del paper de l'escriptor Joan Pinyol
- Des d'on neixen tots els somnis de l'Assumpta de Tàrrega (no s'actualitza des de abril de 2010)
- El meu llogaret de la Cristina Guzman d'Aldaia
- Graellsbloc de la família Graells i Roca
- In varietate concordia d'en Ferran, periodista
- La cuina vermella de gent del Vallès (no actualitzada des de gener de 2010)
- La volta dels 25 del periodista Marc Serena guanyador del Travel Blog Awards 2009 i dels recents Premis Blocs Catalunya 2009
- Verba docent del periodista Germà Capdevila director del Catalonia Today
- Vilapou, músic de cobla i caçador d'escales

Més de 2000 fotos de cronovies de les 366 dates del carrendari. Tota cronovia té el seu enllaç a Google Maps per mostrar la ubicació exacta i en cada data s'explica -si s'ha arribat a obtenir- el perquè de la commemoració de la placa. Així mateix, també incorpora carrers amb noms de mesos, de dies de la setmana i d'estacions de l'any. Una altra particularitat és que estan totes les de Catalunya. Les bases de dades de carrers de Catalunya de l'INE i del ICGC van servir de punt de partida per a la seva consecució. Les poques que falten o bé no tenen placa, o són de les noves referides a l'1-O pendents de fotografiar.

CRONOVIES

En aquest blog hi trobem informació quantificada de les cronovies. Per procedència, per dates, per efemèrides i per col·laboradors. A més, de les cronovies de Catalunya, d'Espanya, d'Argentina, de França i de Portugal es mostra una anàlisi més detallada del que hi consta incorporat. (les dades del gràfic són del maig de 2015)

CENS CRONOVIARI