La columna que en Màrius Serra té a La Vanguardia amb el nom de RUM-RUM, l'11 de març proppassat, la va dedicar a fer referència al web Cronovies. Destacava el fet d'haver assolit l'objectiu de documentar fotogràficament carrers d'arreu del món dedicats a tots els dies de l'any. De tota la informació que ens comenta voldria destacar l'esment que fa del carrer Segle XX del Guinardó de Barcelona on diu que ell elaborava, en la dècada dels noranta, els mots encreuats de La Vanguardia. Si voleu llegir l'article en català feu un clic aquí o en aquest enllaç per a la versió castellana.

Más de 1900 fotos de cronovías de las 366 fechas del callendario. Cada cronovía tiene su enlace a Google Maps para mostrar la ubicación exacta y en cada fecha se explica -si se ha llegado a obtener- el porqué de la conmemoración de la placa. Asimismo, también incorpora calles con nombres de meses, de días de la semana y de estaciones del año. Otra particularidad es que están todas las de Cataluña. Las bases de datos de calles de Cataluña del INE y del ICGC sirvieron de punto de partida para su consecución. Las pocas que faltan o bien no tienen placa, o son de las nuevas referidas al 1-O pendientes de fotografiar.

CRONOVIES

En aquest blog hi trobem informació quantificada de les cronovies. Per procedència, per dates, per efemèrides i per col·laboradors. A més, de les cronovies de Catalunya, d'Espanya, d'Argentina, de França i de Portugal es mostra una anàlisi més detallada del que hi consta incorporat. (les dades del gràfic són del maig de 2015)

CENS CRONOVIARI