A Vigo, el 21 de juliol, vàrem trobar una placa modificada a la Rúa Urzaiz, 2 que feia referència a l'emblemàtica data del 15 de maig de quan es va iniciar el moviment dels indignats a l'estat espanyol a la plaça del Sol de Madrid. En aquest punt, a mitja tarda, encara hi havia unes quinze persones concentrades amb la seva biblioteca, els seus sofàs, butaques i els cartells reivindicatius fent avinent una propera assemblea.


Més de 2000 fotos de cronovies de les 366 dates del carrendari. Tota cronovia té el seu enllaç a Google Maps per mostrar la ubicació exacta i en cada data s'explica -si s'ha arribat a obtenir- el perquè de la commemoració de la placa. Així mateix, també incorpora carrers amb noms de mesos, de dies de la setmana i d'estacions de l'any. Una altra particularitat és que estan totes les de Catalunya. Les bases de dades de carrers de Catalunya de l'INE i del ICGC van servir de punt de partida per a la seva consecució. Les poques que falten o bé no tenen placa, o són de les noves referides a l'1-O pendents de fotografiar.

CRONOVIES

En aquest blog hi trobem informació quantificada de les cronovies. Per procedència, per dates, per efemèrides i per col·laboradors. A més, de les cronovies de Catalunya, d'Espanya, d'Argentina, de França i de Portugal es mostra una anàlisi més detallada del que hi consta incorporat. (les dades del gràfic són del maig de 2015)

CENS CRONOVIARI