Ahir, finalment, vaig assolir l'objectiu de tenir un mínim d'una foto per a cadascun dels 366 dies del calendari. El meu agraïment a tots els que heu donat suport material o moral a aquest projecte o que, simplement, us n'heu interessat.

Quan vaig començar l'agost del 2004 a Sant Sebastià, semblava un impossible però ara ja és una realitat. Gairebé 1600 cronovies d'unes 900 poblacions de 45 països dels cinc continents. Encara manca informar què es commemora en moltes dates però això ja tindrà un altre ritme. Aniré incorporant les imatges que m'arribin i deixaré de cercar-ne de noves tret de les 47 que em falten per completar el segon, i darrer repte, que és el d'obtenir les 418 cronovies catalanes.

Més de 2000 fotos de cronovies de les 366 dates del carrendari. Tota cronovia té el seu enllaç a Google Maps per mostrar la ubicació exacta i en cada data s'explica -si s'ha arribat a obtenir- el perquè de la commemoració de la placa. Així mateix, també incorpora carrers amb noms de mesos, de dies de la setmana i d'estacions de l'any. Una altra particularitat és que estan totes les de Catalunya. Les bases de dades de carrers de Catalunya de l'INE i del ICGC van servir de punt de partida per a la seva consecució. Les poques que falten o bé no tenen placa, o són de les noves referides a l'1-O pendents de fotografiar.

CRONOVIES

En aquest blog hi trobem informació quantificada de les cronovies. Per procedència, per dates, per efemèrides i per col·laboradors. A més, de les cronovies de Catalunya, d'Espanya, d'Argentina, de França i de Portugal es mostra una anàlisi més detallada del que hi consta incorporat. (les dades del gràfic són del maig de 2015)

CENS CRONOVIARI